Reparationer / Verkstad

En spabehandling för dina klubbor. Välkommen in till vår klubbverkstad

Vi svettas på dem. Vi utsätter dem för värme, kyla, väta och torka. Vi drämmer dem i backen med stor kraft. Vi drar dem upp och ned ur bagen. I vissa fall kanske vi till och med i total frustration svingar iväg dem in i skog och mull. Våra klubbor är föremål för alla möjliga krafter, både från oss själva och vår omgivning. De är även föremål för våra känslor – inte minst kan de besitta ett affektionsvärde då de har hängt med länge, mottagits som gåvor eller ärvts från våra forna golfhjältar och -hjältinnor. Oavsett vad det rör sig om för klubbor, finns det anledning till att vårda dem.

Visst kan det kännas kul att köpa nytt – men det är också svårt att lämna våra favoritklubbor i glömskans hörn i boden eller garaget. Och ibland är det också helt onödigt. I vår klubbverkstad kan vi lösa det mesta som är klubbrelaterat. Vi byter grepp då det börjar bli dåligt, förlänger och förkortar, kontrollerar och justerar lie och loft, och allt annat du kan tänka dig inom klubbreparation, helt enkelt. Släng inte din gamla favoritklubba – ge den en spabehandling hos oss istället!

Tappa inte greppet

Greppet är en vital del i samspelet mellan golfspelaren och klubban. Värme, kyla, smuts och svett åldrar och försämrar de naturliga materialen i greppet – och med dåligt grepp spänner vi händerna och kroppen, vilket påverkar svingen.

Vi hjälper dig hitta rätt grepp och byter det åt dig på plats

Testa lie & loft

Ibland kan man skylla på klubban

Drar dina bollar åt vänster eller höger? Slår du lika långt med järn-7:an som du gör med järn-8:an? Här kan det vara så att du har all rätt i världen att skylla på klubban.

Kom in till oss så kontrollerar och justerar vi lie och loft på din klubba