Medlem

Är du medlem eller är intresserad av att bli medlemtitta igenom vad vi kan erbjuda dig.  Om det är något du undrar över tar du kontakt med vårt kansli, vi tar väl hand om dig! Hjärtligt välkommen som medlem i Koberg GK!

Är du junior har vi massor av kul att erbjuda!
Det finns ett antal kommittéer som jobbar för att du skall trivas.
Är du intresserad av att hjälpa till med något i en kommitté är du välkommen att kontakta kansliet eller någon i kommittén.

Är du intresserad av spel/lotterier eller om du vill du stötta/sponsra, finns det många möjligheter till detta!

Har du som medlem i Koberg GK någon kompis som vill prova på golf? Anmäl er till kansliet när säsongen har startat, så har ni möjlighet att tillsammans få gå ut och prova på spel på vår bana.

Vi erbjuder dig som nybörjare, att för 3995:- bli medlem första året. Detta innebär att du spelar på vår bana utan att betala någon greenfeeavgift. I avgiften ingår även teoriutbildningen för det gröna kortet samt träning. Hos vår utmärkta pro kan du boka in fler lektioner så att du får de ”rätta” grunderna från start.

Om du inte varit medlem hos oss det senaste året eller om du haft nybörjarmedlemskap, är du välkommen att bli intromedlem för 4440:- första året.

Notera även att vi har ett s.k. PLUS-medlemskap. Detta innebär att om du är fullvärdig medlem i annan 18-håls klubb (avgiften ska vara lägst 4000:-) får du för en årsavgift om 3850:- fritt spel på vår bana. Du blir dock inte fullvärdig medlem hos oss.

Jag är intresserad att bli medlem! >>