PR Husbilar

PR Husbilar – för service hela vägen

Ett husbilsköp är en stor och viktig investering. Vi på PR Husbilar vill därför stötta dig under hela resan så att köpet blir rätt och känns tryggt. Vi hjälper dig att hitta den husbil som passar för dina behov, lägger upp en trygg och förmånlig finansiering, hjälper dig att försäkra och finns sedan tillgängliga så länge du har husbilen kvar. God service och tillmötesgående såväl innan som efter köpet är ledord i vår verksamhet. Det gör att tillgänglighet, eftermarknad och trygghet efter köpet är en självklarhet för oss.

PR Husbilar grundades i Sollebrunn den 1 januari 1989. En plats som vi fortfarande är trogna. I våra stora lokaler hittar du två stora utställningshallar för nya och begagnade husbilar och husvagnar, en hall för leveransgenomgång, en verkstad för service och montering, tillbehörsbutik, rekonditioneringsytor för städ och tvätt samt lager.

I sortimentet av nya husbilar och husvagnar återfinns modeller från Rapido, Itineo, Westfalia, Dreamer samt Hobby Husvagnar, och bland de begagnade fordonen hittar du modeller från de flesta tillverkare. Totalt säljer vi omkring 300 fordon varje år och har en omsättning på cirka 200 miljoner kronor.

Tack vare vår långa erfarenhet har vi goda kunskaper om såväl branschen som de olika varumärken som finns på marknaden. Genom personlig och god service i alla lägen strävar vi efter att skapa starka och långvariga relationer med både kunder och leverantörer. Vårt mål är att vi genom kompetens, erfarenhet och nyfikenhet ska kunna förse nya och gamla kunder med husbilar och husvagnar av högsta kvalitet. Hela vår verksamhet genomsyras av långsiktighet och satsningar på hållbarhet och miljö, bland annat genom att minimera verksamhetens negativa klimatpåverkan och investera i solenergi.

PR Husbilar är en auktoriserad återförsäljare som är medlem i Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF) och Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). Vår fordonsserviceverksamhet är godkänd enligt kvalitetsstandarden Godkänd Bilverkstad, ett branschinitiativ mellan Motorbranschens Riksförbund (MRF) och SFVF. Verkstaden är dessutom certifierad enligt branschstandarden Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar, vilket bland annat garanterar god kvalitet, fackmässighet och att verkstaden följer lagar och miljökrav.