Färg & Tapetlagret

Vi sätter färg på din tillvaro

Färg & Tapetlagret är det lilla företaget med det stora hjärtat som brinner för att alla ska få bo och vistas i en trivsam miljö. Vi är väl medvetna om hur stor påverkan val av färg och material har för upplevelsen av ett rum eller utrymme, och vi hjälper dig med allt från golv till tak, inifrån och ut.

Om du är på jakt efter en snygg lösning för ditt hem har vi allt inom färg, kakel, tapet och golv i vår färgbutik i Vänersborg. Vi erbjuder högkvalitativa produkter och material som bidrar till ett snyggt och hållbart resultat, oavsett om du ska tapetsera om vardagsrummet, måla om dina möbler eller byta golv i badrummet.

De flesta byter inte golv eller målar om särskilt ofta, vilket gör att vi satsar på kvalitet och livslängd kombinerat med möjligheten att göra miljömedvetna val. Flera av våra leverantörer erbjuder miljövänliga produkter. Förutom färg, kakel, tapet och golv erbjuder vi verktyg för alla former av måleriarbeten samt andra produkter inom kem- och rengöringsområdet.

I vår butik i Vänersborg är alla välkomna. Hos oss kan du i lugn och ro får inspiration och prata färg, tapet, kakel och golv med vår kunniga och erfarna personal medan barnen leker i lekhörnan. Vi är väl medvetna om att bra beslut tar tid, varför det är en självklarhet att du får låna med dig prover så att du kan fundera vidare där hemma innan du bestämmer dig.

Vår målsättning är att du ska få möjlighet att förverkliga dina drömmar för din villa, bostadsrätt eller fritidshus. Av erfarenhet har vi lärt oss att en personlig service bidrar till att det absolut bästa resultatet. Därför är du varmt välkommen att besöka Färg & Tapetlagret i Vänersborg så att vi får lära känna dig bättre.