Gripen Trollhättan BK

Välkommen till Gripen Trollhättan BK

Sen många år bedriver Gripen ungdom och elitverksamhet, Vårt represenationslag på herrsidan spelar i Elitserien och vi har ca 200 ungdomar som tränar och spelar i föreningen.

På lördagar under vintersäsongen har vi vårt populära Bandy och Skridskokul där man får lära sig åka skridskor och lära sig lira bandy. Läs mer under fliken Våra Lag – Bandy & skridskokul.

Runt våra barn och ungdomar finns ett stort antal engagerade ledare. Ofta är det föräldrar som väljer att delta i utvecklingen av våra lag men även ledare utan aktiva killar eller tjejer väljer glädjande nog att vara en del av organisationen.

Vi har också en populär flickverksamhet i föreningen. En verksamhet som vi hoppas och tror kommer att växa.
Förutom att vi tillsammans skall försöka nå sportsliga framgångar på isen är det lika viktigt att fostra ”samhällsmedborgare” som är goda kamrater likväl som ansvarskännande individer.

Vi har en fantastiskt fin inomhushall, en anläggning som ger oss bra förutsättningar att bedriva vår verksamhet och där våra spelare, ledare och föräldrar alltid garanteras perfekta förhållanden.

Kontaktuppgifter till de olika lagen finner du på respektive lags egen hemsida. Eller kontakta Gripens kansli för ytterligare information.

Välkommen in i GBK värmen.

”Elit och bredd i en härlig förening”