Möbelmästarna Trollhättan

Möbelmästarna i Trollhättan startade 1988, men då hette vi Nattinatti och var – som namnet avslöjar – specialiserade på sängar och sängramar. Idag är vi ett komplett möbelhus med allt för hela ditt hem.

Grundare Kurt Sköld och VD Peter Sköld

Sedan 2009 ingår vi i den rikstäckande möbelkedjan Möbelmästarna som du hittar på mängder av ställen runt om i landet. Och från och med 2016 bytte vi även namn till Möbelmästarna Trollhättan.

I snart 30 år har vår kära vd Kurt drivit butiken, men i samband med namnbytet från Nattinatti till Möbelmästarna passar han på att lämna över till sonen Peter. Men du kommer fortfarande kunna ta del av Kurts expertis när du handlar hos oss.

Nattinatti och all den kunskap som vi har kring sängar och sömn finns naturligtvis kvar och det erbjuder vi nu i vår unika Nattinatti sovstudio.

Vi erbjuder dig ett brett sortiment för hela hemmet – allt från sängar, sängkläder och huvudgavlar till matbord, stolar, soffor, lampor och allt annat som gör ett hem personligt. Våra möbler finns i flera prisklasser, för att du ska ha möjlighet att finna något som passar dig, var du än är i livet.

3000 kvm med möbler, inredning och inspiration.

Varmt välkommen!